Overstapservice

Terug

Bestel de gewenste diensten

Bestel de gewenste diensten bij uw nieuwe aanbieder. Geef hierbij aan dat u gebruik wenst te maken van de overstapservice.

Standaard vindt een overstap plaats na afloop van uw huidige contract(en). Zo heeft u geen dubbele kosten. U kunt ervoor kiezen om eerder over te stappen. In dit geval dient u ermee in te stemmen om de kosten van een eventuele afkoopsom te dragen.

Uw huidige abonnement(en) worden beëindigd op de dag dat uw nieuwe aanbieder haar diensten in werking stelt. Zo komt u niet zonder diensten te zitten en heeft u geen dubbele kosten.

Nummerbehoud

Geef bij uw bestelling aan of u uw huidige vaste en/of mobiele telefoonnummer(s) wenst te behouden.

Schriftelijke bevestiging

Van uw nieuwe aanbieder ontvangt u een schriftelijke bevestiging van uw bestelling. Daarin kunt u alles nog eens rustig nalezen. Hierin vindt u ook de geplande leverdatum van uw diensten.

Van uw huidige aanbieder ontvangt u één schriftelijke bevestiging van uw opzegging. Hierin wordt u tevens geïnformeerd over de consequenties van uw opzegging.

Annuleren

U wordt door uw nieuwe aanbieder geïnformeerd u over de annuleringsmogelijkheden. Het annuleren van uw overstap doet u bij uw nieuwe aanbieder.

Verder naar Stap 3: Levering
Verklarende woordenlijst en gebruikte afkortingen

In de beschrijving van de Overstapservice en in andere uitingen van aanbieders over het overstapproces worden de volgende termen gehanteerd.

Sluiten