Het kopernetwerk van KPN in Nederland is middels regulering opengesteld. Telecomaanbieders kunnen van KPN het laatste stukje koperlijn huren, vanaf de KPN-centrale tot aan het aansluitadres van de klant . Zo kunt u als aanbieder telefonie, breedband en tv leveren over het kopernetwerk van KPN.

Hoe werkt het?

Als u uw klanten via het kopernetwerk breedbanddiensten wilt aanbieden, huurt u een stukje netwerk van KPN. Dit kunt u aanvragen via een KPN-ordersysteem. Via het beveiligde COIN-netwerk krijgt u toegang tot het systeem. Als onafhankelijke partij bieden wij KPN en de overige aanbieders de gelegenheid de operationele onderwerpen op dit gebied met elkaar te bespreken. Zo werken alle partijen samen om de kwaliteit van het order-, lever- en nazorgproces te verbeteren. COIN beheert en bewaakt de kwaliteit van de gemaakte afspraken.

Wat krijgt u?

Via de COIN-dienst Access krijgt u toegang tot het KPN-ordersysteem, alle relevantie informatie en documentatiemateriaal. Daarnaast heeft u de mogelijkheid deel te nemen aan het gezamenlijk overleg over de Accessdiensten.

Wat kost het?

Download hier het kostenoverzicht van het COIN-lidmaatschap en diensten.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze dienst? Neem dan contact op met: Ron van den Hoek via +31(0)182 69 00 74 of infoatcoin.nl